Bijou sofa

Afmetingen; Hoog 68 breed 145 diep 84 cm

Categorie:

eze nieuwe loungebank past met zijn natuurlijke kleuren en hippe, taupe kleurige rope materialen in bijna elke tuin! De loungebank wordt geleverd inclusief all weather loungekussens. We hebben deze opstelling voor het gemak vast samengesteld. Je bent natuurlijk vrij om zelf je onderdelen te kiezen.

De rugleuningen van de Bijou loungebank zijn gemaakt van geweven rope. Rope is de benaming voor touw welke geknoopt of geweven wordt. Tegenwoordig vind je ook veel rope terug in tuinmeubelen zoals bij de Bijou loungebank het geval is. Vaak wordt getwijfeld aan de duurzaamheid en het schoonmaken van rope tuinmeubelen. We kunnen je geruststellen, het is erg makkelijk in onderhoud en kan uitstekend buiten staan het hele jaar!

De Bijou loungeset wordt geleverd inclusief Bee Wett loungekussens. Bee Wett kussens zijn weerbestendige kussens met afneembare water- en vuilafstotende hoezen. Deze water- en vuilafstotende hoezen zijn gemaakt van Olefin stof wat bestand is tegen rot en schimmels, UV-straling en vocht en voelt daarnaast ook zacht en comfortabel aan, niet geheel onbelangrijk! Je kan de kussens gerust de hele zomer buiten laten liggen, ook als het regent.